Skal du bygge med succes, så kontakt murermester Anders Bové

Telefon:40 54 43 48

​ Medlem af garantiordning

​ + 25 års erfaring

​ Høj ekspertise og service

Renovering af badeværelse udføres professionelt

Måske er tiden inde til nyt badeværelse? Vi er klar – otte mand - til at finde den helt rigtige løsning til dig og altid med fokus på, at dine ønsker og økonomien hænger sammen. 

Drømmer du om spabad? Vil du skifte til en bruser? Eller er det fliser og klinker, der trænger? Vores murerfirma har erfaringerne, og sammen finder vi frem til din renovering af badeværelse.

Renovering af badeværelse i dialog med dig

En renovering af badeværelset er ofte et stort projekt, der involverer en lang række af forskellige stykker arbejde. Desuden er der rigtigt mange muligheder både med hensyn til udseende og til elementer. 

Derfor synes vi, at det er rigtigt vigtigt at begynde projektet med en grundig dialog med dig, så vi kan sikre, at du får det helt rette resultat. Du har helt sikkert nogle ideer, som vi glæder os til at høre om, og vi kommer gerne med råd, anbefalinger og ikke mindst inspiration ud fra de erfaringer, som vi har gjort os over mange år.

Badeværelse udføres i klinker

Vi er specialister i klinker og fliser, og vi ved derfor, hvad der fungerer godt til forskellige badeværelsestyper. Vi har masser af gode ideer, som vi gerne deler ud af, hvis du har brug for at blive inspireret eller bare gerne vil vide mere om de mange forskellige muligheder, der findes ved renovering af badeværelse.

Kontakt os for hjælp til nyt badeværelse

Uanset størrelsen af din opgaver, står vi klar til at hjælpe og rådgive. Vi tager i mod alle opgaver, om det drejer sig om et helt nyt badeværelse eller mindre 

reparationer. 

Du skal blot kontakt os på ​40 54 43 48​ eller skrive til vores e-mail anders@andersbove.dk til en uforpligtende snak om dine drømme og behov. De fleste af vores opgaver er i Vejle, Jelling, Hedensted og omegn, men vi vil også rigtigt gerne høre fra dig, hvis du kommer andre steder fra.

​Kontakt Murermester Anders Bové

​Har du spørgsmål til en specifik opgave, eller blot ønsker at henvende dig generelt, er du velkommen til at bruge kontaktformularen.

Du kan selvfølgelig også ringe på telefon
40 54 43 48 eller skrive til vores e-mail: anders@andersbove.dk

Vil du gerne kontaktes af os?

​Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byg Garanti

​Vi er medlem af Byg Garanti. Dette sikrer din garanti for et godt, veludført arbejde. Klik på logoet og læs mere.

Søg på siden