Skal du bygge med succes, så kontakt murermester Anders Bové

Telefon:40 54 43 48

​ Medlem af garantiordning

​ + 25 års erfaring

​ Høj ekspertise og service

Detaljeorienteret flisebelægning

Hos Murermester Anders Bove specialiserer vi os i flisebelægning. Som murer er det denne type af opgave, vi oplever at mange ikke selv kan udføre på samme måde som professionelle. 

Som murer er det vigtigt at kunne forstå vores kunders ønsker, og vi forsøger altid at spørge ind til hvilke typer af fliser kunden ønsker, samt præferencer ift. farve, mønster eller mosaikker.

Hvilken flisebelægning skal du have opført?

Vi udfører flisebelægning såvel inde som ude og vi mestrer begge dele til perfektion. Klinkearbejde og fliselægning er præcisionsarbejde, vi er specialister i. Vi udfører en række services inden for klinke- og flisearbejdet og skal du have muret flise op udfører vi murerarbejde med en række forskellige typer af fliser:

  • Genopfriskning af fuger
  • Trappefliser
  • Terrassefliser

Både private og virksomhedskunder

Som udgangspunkt udfører vi lægning af fliser nær Vejle, Jelling, Hedensted og omegn. Vi prioriterer at udføre alle opgaver med samme engagement – private og for virksomheder. Vi mener, at vores belægning af fliser er af høj kvalitet – en kvalitet, der ikke sammenlignes. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Skal du have hjælpe til Jeres badeværelses- eller terrassefliser så tøv ikke med at kontakte os. Er I derimod et firma, der skal have udført et klinke- eller flisebelægning, så klarer vi også det.

Har I spørgsmål, brug for gode råd eller et uforpligtende tilbud eller pris? Så kontakt os på email anders@andersbove.dk eller telefon 40 ​54 43 48.

​Kontakt Murermester Anders Bové

​Har du spørgsmål til en specifik opgave, eller blot ønsker at henvende dig generelt, er du velkommen til at bruge kontaktformularen.

Du kan selvfølgelig også ringe på telefon
40 54 43 48 eller skrive til vores e-mail: anders@andersbove.dk

Vil du gerne kontaktes af os?

​Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byg Garanti

​Vi er medlem af Byg Garanti. Dette sikrer din garanti for et godt, veludført arbejde. Klik på logoet og læs mere.

Søg på siden